Over mij

Hallo en welkom op mijn site. Mijn naam is Maikel Frederiks en ik ben 23 jaar oud. Met mijn kennis ga ik u begeleiden naar uw eigen doel!

Als Personal Trainer help ik  graag mee de gestelde doelen te bereiken.

Ik ben zelf altijd een fanatiek sporter geweest. Hierbij heb ik zelf ook een verschillend aantal sporten gedaan en veel kennis opgedaan. Door de jaren heen heb ik door mijn passie mijn beroep gevonden. Ik merkte dat ik heel graag met mensen wilde werken. Zelfs vind ik het fijn om te helpen d.m.v. sport. Denk bijvoorbeeld aan revalideren met fitness bij topsporters of bij ongelukken, maar ook bij het afvallen en opbouwen van spiermassa. Door de fitness heb ik mij ook toegelegd op wat gezonde voeding is en geef deze kennis graag mee aan andere. Met het CIOS en de NASM-opleiding heb ik mij op een professionele wijze ontwikkeld op het gebied van sport en voeding.

Momenteel ben ik al enkele jaren actief  in de fitness waarin ik mij nog graag d.m.v. studies op een hoger niveau wil brengen.

Ik ben gediplomeerd door het CIOS als Personal trainer en door het NASM als internationaal trainer (National Academy Sports & Medicine).